kamerás csatornavizsgálat

 kamerás csatornavizsgálat


Dugulása van? Keressen minket bizalommal, és vegye fel velünk a kapcsolatot! Duguláselhárítás Budapest és pest-megyében.
Profi eszközökkel, pontos és tiszta munkavégzéssel garantáljuk a probléma megoldását!

Csőkamerázás – Kamerás csatornavizsgálat duguláselhárítás

Visszatérő dugulása van a lefolyórendszerében? Kivitelezési hibák által keletkezett dugulás nehezíti meg életét, vagy csak egyszerűen szeretné feltérképezni a csatornarendszer állapotát és pontos helyét az ingatlanja területén?
Helyi vízvezeték szerelő szakembereink professzionális gépekkel, valamint gyors kiszállással és tiszta munkavégzéssel rendelkezik a hét minden napján.

Az elektromos lefolyótisztítók, más néven gépi csőgörények, egy villanymotor mechanikai erejét használják arra, hogy egy acél spirált az óramutató járásával megegyező irányba csavarjanak, és egy csőbe hajtsák. Az elektromos duguláselhárító gépek munka hossza a robosztus kivitelezésének köszönhetően akár 60 méter is lehet.

A gépi duguláselhárító gépek előnyei közé tartozik a szennyvízcsatorna hosszú szakaszainak tisztítása, a szilárd tárgyak, például fák gyökereinek eltávolítása, és a makacsabb dugulások megszüntetése. A csőgörényt használó duguláselhárító gépek könnyedén képesek több 90 fokos ívben is átjutni, miközben megőrzik hatékonyságukat és a cső károsodása nélkül. kamerás csatornavizsgálat
A gép duguláselhárító gépek hátrányai közé tartozik a magas relatív költség és súly, valamint a jelentős fizikai erőfeszítés, amely a csőgörény csatornán belüli vezetéséhez szükséges.




Comments

Popular posts from this blog

PG SLOT เล่นสล็อตออนไลน์ เล่นบนมือถือ สมัคร PGSLOT รับโบนัส 100%

online accepting dogecoin payment option

遠隔吸うやつ本当に潮吹き可能?